Anti aging behandelingen

Met onze verschillende mogelijke tools kunnen wij voor iedereen een persoonlijke behandeling voorstellen. Geen copy paste behandeling maar voor elke nood bieden wij de aangepaste therapie aan in een veilige setting.

Medisch koolstof wordt aangebracht, zet zich vast in open poriën en absorbeert de energie van een laserstraal met de aangepaste golflengte (voor de koolstof) . Daardoor gaat de collageenvorming gestimuleerd worden in de poriën die daardoor kleiner worden en uiteraard minder zichtbaar .

De revelatie van gelaat en hals d.m.v gesofisticeerde technologie voor een optimale glow. Er wordt gebruik gemaakt van actieve bestanddelen om dode huid weg te schrapen, poriën diep te reinigen(glycolzuren) , de huid optimaal te hydrateren en last but not least de nodige anti-oxidanten aan te brengen.

High Intensed Focused Ultrasound maakt gebruik van geluidsgolven om op een specifieke diepte de juiste huidlagen te bereiken en het proces van huidverstrakking in gang te zetten.

Wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Micro-needling is de combinatie met RF (Radio Frequente energie) en het insluizen van product in uw huid. 

Behandeling van uw huid in Herentals

Het paramedisch geschoold team van het Laserkabinet klaar om de juiste behandeling voor uw huid te bepalen en deze veilig en professioneel uit te voeren.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.