Anti aging behandelingen

Met onze verschillende mogelijke tools kunnen wij voor iedereen een persoonlijke behandeling voorstellen. Geen copy paste behandeling maar voor elke nood bieden wij de aangepaste therapie aan in een veilige medisch setting.

  • Persoonlijke aanpak
  • Professioneel advies
  • Medische expertise
  • Natuurlijk resultaat

Medisch koolstof wordt aangebracht, zet zich vast in open poriën en absorbeert de energie van een laserstraal met de aangepaste golflengte (voor de koolstof) . Daardoor gaat de collageenvorming gestimuleerd worden in de poriën die daardoor kleiner worden en uiteraard minder zichtbaar .

Peelings worden gebruikt onder andere een doffe huidskleur aan te pakken. De oppervlakkige, beschadigde huidlagen worden verwijderd en nieuwe celvorming wordt gestimuleerd. Op deze manier krijgt de huid een mooie glow.

De revelatie van gelaat en hals d.m.v gesofisticeerde technologie voor een optimale glow. Er wordt gebruik gemaakt van actieve bestanddelen om dode huid weg te schrapen, poriën diep te reinigen(glycolzuren) , de huid optimaal te hydrateren en last but not least de nodige anti-oxidanten aan te brengen.

High Intensed Focused Ultrasound maakt gebruik van geluidsgolven om op een specifieke diepte de juiste huidlagen te bereiken en het proces van huidverstrakking in gang te zetten.

Een nieuwe techniek op basis van hyaluronzuur die huidverslapping aanpakt.

Hyaluronzuur – ook wel ‘fillers’ genoemd – is een product dat volumeverlies kan corrigeren. Zowel fijne lijntjes als grotere zones kunnen aangepakt worden

Draden worden in de esthetische geneeskunde gebruikt voor lifting en versteviging van de huid.

Wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Micro-needling is de combinatie met RF (Radio Frequente energie) en het insluizen van product in uw huid. 

Botuline Toxine is een product dat behoort tot de spierontspanners. Hiermee kunnen fijne lijntjes of diepere groeven aangepakt worden die het resultaat zijn van overmatige spiertrekking. Door de spier die hiervoor verantwoordelijk is op een natuurlijke manier te ontspannen, zullen rimpels op termijn verminderen. 

Plexr is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. Het vormt een niet-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties en lifting. Ook rokerslijntjes worden hiermee op een zeer efficiënte manier aangepakt.

Behandeling van uw huid in Herentals

Dr. Aerts staat samen met het medisch geschoold team van het Laserkabinet klaar om de juiste behandeling voor uw huid te bepalen en deze veilig en professioneel uit te voeren.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.