Hyaluronzuur als vuller

Opvulling van het gelaat en rimpels met een hyaluronzuur behandeling

Hyaluronzuur

Als we ouder worden vermindert  de productie van collageen en elastine. Er ontstaat huidverslapping. De huid verliest volume en daardoor krijgen we rimpels. 

Door Hyaluronzuur te injecteren gaat het volumeverlies gecorrigeerd worden. Hyaluronzuur injecties zijn minimaal belastend voor de patiënt. Diepe rimpels en plooien kunnen worden opgevuld. Verstrakkend effect op de kaaklijn kan bekomen worden.

Waarom een hyaluronzuur behandeling doen?

In de loop der jaren verliezen we onderliggend vetweefsel en spieren. Er onstaat een verminderde aanmaak van collageen vezels en afname van hyaluronzuur. Daardoor gaat de huid minder stevig worden en rimpelen. 

Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in onze huid. Door Hyaluronzuur te injecteren ter hoogte van een rimpel gaat deze worden opgevuld en verdwijnen. Grote hoeveelheden zullen steeds worden opgebouwd in meerdere behandeldagen. 

Er zal een behandelprotocol worden opgemaakt tijdens een eerste consultatie met Dr Bosselaers Stefanie.

Zones te behandelen met Hyaluronzuur : 

  • kaaklijn verbeteren
  • Mond-lippen plooi 
  • lippen
  • jukbogen
  • asymmetrie in het gelaat bijwerken
  • mondzone
  • ooggroeven
Hyaluronzuur behandeling bij Het Laserkabinet in Herentals

Hoe verloopt de behandeling?

Voorafgaande zal de arts het te behandelen gebied aftekenen. Het injecteren van de filler gebeurt door middel van een dunne naald op de besproken plaatsen in het gelaat. 

Het te injecteren gebied zal worden ontsmet. De behandeling zelf duurt ongeveer 15 a 30 min. 

De resultaten van de ingebrachte injectie zijn onmiddellijk zichtbaar.

De houdbaarheid van de filler verschilt per persoon. Gemiddeld genomen blijft het resultaat tussen 9 en 12 maanden goed.

Prijzen

Prijs per behandeling

De juiste hoeveelheid wordt steeds bepaald in overleg met de arts.


* vulling van neus, ooggroeven en lippen kost steeds €320

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoe bereid ik me voor?

U gebruikt bij voorkeur geen make-up juist voor de behandeling. 

Tijdens de zwangerschap is een behandeling met hyaluronzuur niet toegestaan.

Indien u bloedverdunners neemt moet u dit melden vooraf.

Het gebruik van vorige fillers is steeds noodzakelijk dit te vermelden.

Wat na de behandeling? Nazorg.

Door het gebruik van natuurlijke hyaluronzuur fillers is het risico op complicaties minimaal. Bijwerkingen die kunnen optreden zijn roodheid en zwelling zoals na iedere andere inspuiting. Af en toe zal er een blauw plekje kunnen ontstaan. 

Na het injecteren kan u direct naar huis. Tot 48 u nadien is intensief sporten af te raden alsook sauna en infrarood behandelingen. U zal van onze arts de juiste instructies krijgen om de te behandelende zone nog na te masseren als u thuis bent.

Interesse in een hyaluronzuur behandeling?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe werkt het?

Kleine hoeveelheden hyaluronzuur worden geinjecteerd om de vorm en de structuur van de gezichtshuid te verbeteren. Met behulp van een kleine injectie zal de filler in of onder de huid worden gebracht. Dit kan met een kleine canule of een naaldje.

Deze  worden zonder verdoving ingebracht met uitzondering voor de lippen. Hierbij brengen we een lokale verdoving aan in crème 

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt Het zorgt voor een collageen stimulerend effect op de huid en voorkomt hydratatie. Door veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Het volume in het gelaat zal afnemen en er zullen zich rimpels vormen  De behandeling zelf duurt 15 a 30 min. en geeft direct een mooi resultaat Ze garanderen een natuurlijk resultaat door rekening te houden met de contouren van het gelaat.

Veelgestelde vragen over behandelingen met hyaluronzuur

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een medische behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen medisch esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Een behandeling met hyaluronzuur is niet pijnlijk. Afhankelijk van de zone kan u eventueel een vervelend gevoel ervaren. Het aanbrengen van een lokale verdovende crème kan steeds worden besproken met de arts. Sommige fillers bevatten lidocaïne die de huid tijdelijk verdoven.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de indicatie en de verwachtingen en varieert van 15 tot 30 minuten.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij Dr. Bosselaers. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit gesprek is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.
Deze consultatie kost 40 euro en wordt deels terugbetaald.

Een behandeling met hyaluronzuur is niet gevaarlijk. Hyaluronzuur is de enige filler die ook actief opgelost kan worden. Dit zal u een extra veiligheid geven bij de behandeling. Allergische reacties en andere nevenwerkingen zijn daarom uiterst zeldzaam. Bovendien worden dergelijke producten enkel geïnjecteerd door een arts.

Voor de meeste zones is er geen herstelperiode. Zoals bij elke behandeling met injecties kan er tijdelijke roodheid, zwelling of blauwverkleuring optreden. Dit is steeds van voorbijgaande aard.

Na een behandeling van de lippen dient u wel rekening te houden met een herstelperiode van 3 tot 10 dagen.  Zwelling en blauwverkleuring kan voorkomen. U mag een camouflerende crème aanbrengen.

Kunnen gebruikt worden om : 

* wallen onder de oogleden te doen verminderen

* terug vorm te geven aan de jukbeenderen

* wangen op te vullen

* diepere rimpels te behandelen

* asymmetrie in het gelaat op te lossen

* vollere lippen te bekomen

* rokerslijntjes weg te helpen

* naso-labiale rimpels te doen verminderen

 

 

Hyaluronzuur behandeling in Herentals

Een anti-aging behandeling die de oorzaak van het verouderingsproces aanpakt om het gelaat op te frissen en bijgevolg steeds een natuurlijk resultaat geeft.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.