Icoone laser behandeling

Behandelingen op maat

Icoone laser behandeling

Een combinatie van verschillende behandelprogramma’s voor gezicht- en lichaamsbehandelingen zijn ontworpen om zelfs de meest moeilijke huidproblemen, pijnloos en effectief te behandelen. Dit voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Huidindicaties

Anti-cellulite
Doelgerichte behandelingen voor het verminderen van cellulite. De huid wordt zachter en gladder, de bloedcirculatie verbetert evenals de contouren van het lichaam. 

Anti-aging
icoone LASER bevordert de bloedsomloop en de versteviging van de huid. Dit resulteert in een zichtbaar jonger uiterlijk en een gladde huidstructuur met vermindering van rimpels. 

Countourverbetering
icoone LASER is ontworpen om vetophopingen en cellulite effectief aan te pakken en om op een natuurlijke/pijnloze  manier de contourvorming van het lichaam te verbeteren. 

Huidversteviging
Dankzij de stimulaties in het alveolaire netwerk, stimuleert een behandeling met icoone LASER het collageen en elastine waardoor je huid direct gelift en verstevigd wordt. 

Liften van gezicht & decolleté
De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, een strakkere hals en decolleté. Je huid ziet er jeugdiger en gezonder uit. 

Therapeutische pijnverlichting
icoone LASER verbetert en stimuleert de bloedsomloop en de lymfecirculatie. Je ervaart direct een gevoel van pijnverlichting
en ontspanning. 

Icoone laser behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Hoe verloopt de behandeling?

Het body pak van icoone® koopt u éénmalig aan en kan u gedurende de gehele behandeling blijven gebruiken. Tijdens de behandeling maakt de icoone® laser gebruik van 2 rollen die de huid en het bindweefsel omhoog trekken. U zal dit als aangenaam ervaren.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We starten altijd in kuurverband en de aantal behandelingen is afhankelijk van klacht en doel van de behandeling.

Al na de eerste behandeling ziet en voelt u direct resultaat.

Ideaal is een kuur van 10 sessies verdeeld over 1 of 2 behandelingen per week.

Een onderhoudsbehandeling is nodig om het resultaat te behouden.

Hoe bereid ik me voor?

Indien u laat werken in het gelaat gelieve geen make-up te dragen voor de behandeling.

Nazorg na de behandeling?

24u na de behandeling is het belangrijk voldoende water te drinken, optimaal 1.5 tot 2l/ dag.

De Icoone Laser behandeling ervaren?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe werkt het?

De icoone® is een niet-chirurgisch en pijnloze behandeling waarbij we gebruik maken van een mechanische bindweefselmassage voor lichaam, gelaat en hals. Dit in combinatie van led 650nm en laser 915nm die mechanische stimulaties veroorzaken. De vetcellen die diep onderhuids liggen absorberen de laser waardoor deze vloeibaar worden.

De celwand wordt doorlaatbaar door het led licht waardoor het vloeibaar vet getransporteerd wordt naar de lever via de bloedvaten. In de lever worden de vloeibare vetten omgezet naar een verbrandingsstof.

Het vrijgemaakte vet wordt extra afgevoerd door de bindweefselmassage, lymfedrainage waardoor deze in het lymfesysteem terecht komen en snel afgevoerd kan worden.
De bindweefselmassage geeft de huid meer zuurstof en voedingsstoffen waardoor de celstofwisseling verbetert. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels die direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt voor versteviging en vermindering van rimpels.

Onze lasers

Icoone laser behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

ICOONE Laser

De Icoone® beschikt als enige over de gepatenteerde roboderm® technologie waarbij we specifiek werken op het bindweefsel, met respect voor dit weefsel. Het roboderm® systeem is een nieuwe manier om de huid te behandelen. Het resultaat is direct zichtbaar door dat er 21600 microstimulatie per minuut wordt vrijgegeven.

De behandeling is o.a. geschikt voor: 

Veelgestelde vragen over opliggende huidletsels en laserbehandeling

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De behandeling is volledig pijnloos en kan zelfs ontspannen aanvoelen.

Een behandeling kan 20 tot 60 minuten duren, afhankelijk van de te behandelen zones. Zie prijstabel voor meer info. 

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De behandeling is niet gevaarlijk. Door gebruik te maken van innovatieve lasertechnologie wordt de kans op complicaties tot een absoluut minimum beperkt.

Er is geen herstelperiode nodig. Enkel de behandelende zone kan een beetje drukgevoelig aanvoelen.

Alle lichaamszones kunnen behandeld worden. Inclusief het volledige gelaat en hals.

Icoone laserbehandeling in Herentals

Door de professionaliteit en gedrevenheid van ons verpleegkundig team streven wij ernaar om u de geschikte behandeling met de Icoone laser te geven.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.