De originele plasma behandeling

Directe lifting en een strakke huid met Plexr Soft Surgery

Plexr

Wil u overhangende oogleden behandelen zonder chirurgie? Wil u een strakkere huid onder de ogen of komaf maken met vervelende lijntjes op de bovenlip?

Plexr is de naam van het meest innovatieve plasma apparaat voor verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. Plexr is het meest effectieve
alternatief voor chirurgische ingrepen, waaronder ooglidcorrecties en liftings.

  • Maakt komaf met rokerslijntjes
  • Ooglidcorrectie zonder snijden
  • Strakkere huid onder de ogen
  • Langdurig resultaat zonder littekens

Waarom Plexr behandeling ondergaan?

Wil u overhangende oogleden behandelen zonder chirurgie? Wil u een strakkere huid onder de ogen? Hebt u last van vervelende gele vlekken op en rond de ogen die xanthelasma genoemd worden? Of stoort u zich misschien aan vervelende lijntjes op de bovenlip?

Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele indicaties van Plexr Soft Surgery. Het vormt het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen. Plexr evenaart de resultaten van operatieve ingrepen maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd. De levende epidermale huidlaag wordt immers nooit bereikt waardoor er geen gevaar is voor bloedingen of schade. Bovendien is de methode geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

Plexr behandeling bij Het Laserkabinet in Herentals
Plexr behandeling bij Het Laserkabinet in Herentals

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens een eerste consultatie bekijkt Dr. Aerts of u in aanmerking komt voor de behandeling met Plexr Soft Surgery. Dan wordt ook alle nodige bijkomende informatie gegeven en kan een afspraak worden ingepland voor de behandeling zelf.

Eén uur voor de behandeling wordt een sterk verdovende crème aangebracht ter hoogte van de te behandelen zone. Op deze manier zal u tijdens de behandeling enkel een warmtesensatie ervaren. De behandeling duurt, afhankelijk van de indicatie, ongeveer 30 minuten.

Afspraken voor de Plexr behandeling zijn enkel mogelijk na consultatie.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U mag reeds een mooi resultaat verwachten na de eerste Plexr behandeling. In bepaalde gevallen kan een aanvullende behandeling aangewezen zijn na 2 tot 12 maanden. Dr. Aerts maakt tijdens een eerste consultatie steeds een inschatting van het te verwachten resultaat en aantal behandelingen.

Hoe bereid ik me voor?

U wordt minimum 1 uur voor de behandeling verwacht voor de verdoving. In geval van behandeling van de oogzone brengt u best een zonnebril mee.

Nazorg na de behandeling

Na een Plexr behandeling blijven er korstjes achter op de huid die gemiddeld na een week spontaan af vallen. Deze korsten zijn zeer zichtbaar en kunnen gepaard gaan
met sterke zwelling. Om een optimaal herstel te garanderen is het belangrijk de instructies voor de nazorg zorgvuldig na te leven. Deze instructies worden na de
behandeling door Dr. Aerts meegegeven.

Het is erg belangrijk dat de behandelde zone gedurende een periode van minimum 8 weken na de behandeling niet wordt blootgesteld aan de zon. Een zeer goede dagelijkse zonbescherming met een factor 100 – 130 en een hoed is in elk geval aangewezen.

Meer weten over Plexr behandelingen?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe werkt het?

Plexr werkt op basis van plasma dat ontstaat als gasmoleculen uit de lucht ioniseren. Tijdens de behandeling raken deze gasmoleculen de huid aan, waardoor de huidvezels samentrekken. Een behandeling met Plexr bestaat uit een serie van deze aanrakingen zonder dat het toestel in direct contact met de huid komt.

Als gevolg van de aanraking met plasma ontstaat er een reactie in de huid waarbij de elastische huidvezels direct samentrekken. Het samentrekken van de vezels zorgt voor een direct liftend effect.

Plexr behandeling bij Het Laserkabinet in Herentals

Het gebruikte toestel

Plexr Plus bij het Laserkabinet in Herentals

Plexr Plus

Plexr Plus is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire medische apparatuur die de wereld van de medische esthetiek snel doet veranderen. Plexr is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. Plexr is het meest effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen.

De hoogwaardige effecten en veiligheid van Plasma Exeresis (Plexr) is door onze medische experts in talrijke medische onderzoeken bewezen. Ondanks de vele imitatie apparatuur die op de markt verscheen als reactie op het succes van Plexr, blijven de mogelijkheden en resultaten van Plexr onovertroffen.

Veelgestelde vragen over Plexr behandeling

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een medische behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen medisch esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Dr. Aerts werkt met een zeer sterk verdovende crème die geruime tijd dient in te werken. Op die manier zal u tijdens de behandeling enkel een warmtesensatie waarnemen.

Afhankelijk van de te behandelen zone duurt de behandeling ongeveer 30 minuten.

Een Plexr behandeling wordt steeds voorafgegaan door een consultatie bij Dr. Aerts.
Tijdens deze consultatie wordt bekeken of u in aanmerking komt voor dergelijke ingreep. Daarnaast is dit gesprek bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend. Indien gewenst kan nadien een afspraak ingepland worden voor de behandeling zelf.
Een consultatie kost 40 euro en wordt deels terugbetaald.

Een Plexr behandeling is niet gevaarlijk. Dr. Aerts maakt gebruik van het originele Plexr Soft Surgery toestel. De hoogwaardige effecten en veiligheid van Plasma Exeresis (Plexr) is door medische experts in talrijke medische onderzoeken bewezen. Ondanks de vele imitatie apparatuur die op de markt verscheen als reactie op het succes van Plexr, blijven de mogelijkheden en resultaten van Plexr onovertroffen.

Plexr is een niet-invasief alternatief voor chirurgische ingrepen. De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade. Uiteraard mag deze behandeling enkel uitgevoerd worden door goed opgeleide artsen.

Het blijft uiterst belangrijk dat u zorgvuldig de voorgeschreven nazorg toepast. Zonbescherming met een totale sunblock is van het grootste belang.

Het herstel na een Plexr behandeling duurt gemiddeld een week. Na een Plexr behandeling blijven er korstjes achter op de huid die er na 7 tot 10 dagen spontaan afkomen. Deze korsten zijn zeer zichtbaar en kunnen gepaard gaan met sterke zwelling. Om een optimaal herstel te garanderen is het belangrijk de instructies voor de nazorg zorgvuldig na te leven.

Plexr behandeling in Herentals

Een minimaal invasieve ooglidcorrectie of een grondige aanpak van de rokerslijntjes op basis van plasma met de originele Plexr Soft Surgery.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor dr. Aerts bij het Laserkabinet?

Voor deze behandeling komt u terecht bij Dr. Aerts, in de professionele omkadering van het Laserkabinet in Herentals, met bijhorend getraind, verzorgend en ondersteunend personeel. Het uiteindelijke doel is een mooie, gezonde huid die straalt van binnenuit. We geven u onze belangrijkste waarden mee:

1. Natuurlijk resultaat

Dr. Aerts beoogt steeds een natuurlijk en subtiel resultaat met respect voor de natuurlijke vorm en verhoudingen van uw gelaat.

2. Expertise

Door de expertise van Dr. Aerts en haar voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid

3. Innovatie

Dr. Aerts maakt steeds gebruik van innovatieve technieken en volgt de nieuwste ideeën binnen anti-aging op de voet.

4. Vooruitstrevende visie

Een natuurlijk huidverjongend resultaat wordt vaak bereikt door het stapsgewijs toepassen van een combinatie aan behandelingen die telkens voor een subtiele verandering zorgen.

5. Oorzakelijke aanpak

Dr. Aerts legt de klemtoon op een full face benadering waarbij een oorzakelijke aanpak steeds centraal staat. Het resultaat is een opfrissing en verjonging van de huid waarbij het natuurlijke evenwicht van het gelaat behouden blijft.

6. Gezonde huid

Dr. Aerts heeft bij elk behandelplan een resultaat voor ogen dat de natuurlijke schoonheid optimaal naar buiten brengt.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.