Hyaluronzuur als huidverbeteraar

strakkere huid en hydratatie met Profhilo®

Profhilo®

Profhilo® is een nieuw type hyaluronzuur met een unieke samenstelling en unieke eigenschappen. Hyaluronzuur is vooral gekend voor zijn capaciteit om veel vocht vast te houden. Het komt van nature voor in onze weefsels en zorgt daar dus voornamelijk voor hydratatie. Daarnaast is het ook in staat bepaalde cellen aan te trekken die op hun beurt dan weer instaan voor de stimulatie van collageen en elastine. Dit zijn twee type vezels die afnemen tijdens het natuurlijke verouderingsproces en de voornaamste reden waarom onze huid steun en stevigheid verliest.

  • Verbetering van de huidkwaliteit
  • Natuurlijke anti-aging behandeling
  • Intense hydratatie, ook na de menopauze
  • Stimulatie collageen

Hyaluronzuur wordt vaak op een commerciële manier ingezet bij de productie van crèmes of serums. Helaas zijn de ketens hyaluronzuur die hierbij gebruikt worden te groot om opgenomen te kunnen worden in de huid; ze gaan dus als het ware als een ‘film’ op de huid blijven liggen. De enige manier waarop hyaluronzuur een effect zou kunnen hebben op de huid is door het onder de huid te gaan injecteren.

Profhilo is erin geslaagd om twee types zuiver hyaluronzuur te combineren om zowel oppervlakkige hydratatie te verkrijgen als diepe stimulatie van de cellen. Op die manier verbetert de huidkwaliteit en dit creëert een uniek anti-aging effect.

Waarom kiezen voor een Profhilo® behandeling?

Een behandeling met Profhilo® is een zeer veilige manier om de huidkwaliteit te verbeteren. Het is een behandeling die voor alle leeftijden nuttig kan zijn: bij twintigers en dertigers kan het preventief worden ingezet om verlies van collageen en elastine te compenseren. Veertigers hebben nog een goede voorraad aan collageen en elastinevezels dus het is een ideaal moment om deze maximaal te stimuleren om de stevigheid van de huid zo lang mogelijk te behouden. Na de menopauze zijn er helaas nog weinig vezels over die gestimuleerd kunnen worden, maar dan wordt het weer eens zo belangrijk om maximaal in te zetten op intense hydratatie van de huid.

De behandeling kan toegepast worden ter hoogte van het gelaat, de hals, decolleté, handen en bovenarmen.

Profhilo anti-aging behandeling bij het Laserkabinet in Herentals
Profhilo anti-aging behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Hoe verloopt de behandeling?

Profhilo® wordt net onder de huid geïnjecteerd op een aantal vaste punten. Het product verspreidt zich vervolgens automatisch onder de huid. Per zone wordt een hoeveelheid van 2 ml geadviseerd voor een optimaal resultaat. De behandeling is niet pijnlijk en duurt ongeveer 15 minuten. Hou er rekening mee dat er tijdelijke zwelling zichtbaar is ter hoogte van de prikplaatsen.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Profhilo® blijft ongeveer 28 dagen in de huid aanwezig. Om een optimale stimulatie van de cellen te krijgen, wordt dus telkens één of 2 herhaalbehandelingen met 1 maand tussentijd geadviseerd. Deze 2 of 3 sessies worden dan nogmaals herhaald na 6 maanden. Tijdens het eerste jaar zal u dus 4 à 6 behandeling ondergaan, afhankelijk van de indicatie. Nadien wordt minimum een jaarlijks onderhoud aanbevolen.

Hoe bereid ik me voor?

Voor een behandeling met Profhilo® is er geen specifieke voorbereiding nodig. U komt bij voorkeur zonder make-up naar de praktijk.

Nazorg na de behandeling

Wij raden aan om de eerste 3 dagen na uw behandeling niet te zonnebaden en geen bezoek te brengen aan de sauna. Hou er rekening mee dat er ter hoogte van de prikplaatsen zichtbare zwelling kan ontstaan die een aantal uren tot 3 dagen aanhoudt. Het product verspreidt automatisch onder de huid; massage is dus niet nodig.
Zoals bij elke behandeling met injecties zijn tijdelijke blauwe vlekken mogelijk.

Een mooiere huid dankzij een Profhilo® behandeling?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe werkt het?

Het hyaluronzuur in Profhilo® kenmerkt zich door een unieke manier van crosslinken. Hyaluronzuur dat gebruikt wordt als vulmiddel, namelijk de ‘fillers’, worden chemisch gecrosslinkt. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om grote volumes op te vullen.

Het hyaluronzuur in Profhilo® is thermisch gecrosslinkt; hierdoor is het heel veilig en beter bestand tegen afbraak. Het geeft dus een langdurig effect.

Profhilo® bestaat uit twee types hyaluronzuur: lichte en zware ketens. De zware ketens blijven aan de oppervlakte van de huid waar ze voor intense hydratatie gaan zorgen. De lichte ketens zijn in staat om diep door te dringen waar ze stamcellen gaan stimuleren.

Profhilo anti-aging behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Veelgestelde vragen over Profhilo® behandelingen

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een medische behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen medisch esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Een behandeling met Profhilo is niet pijnlijk. Verdoving is bijgevolg niet nodig.

Een behandeling met Profhilo duurt ongeveer 15 minuten.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij Dr. Aerts. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend. 

Deze consultatie kost 40 euro en wordt deels terugbetaald.

Door de unieke eigenschappen van Profhilo is het een heel veilig product. Door de thermische crosslinking wordt de kans op een reactie tot een minimum beperkt. Bovendien bestaat Profhilo volledig uit zuiver hyaluronzuur.

Na een Profhilo behandeling is er een tijdelijke zwelling zichtbaar ter hoogte van de prikplaatsen. Die blijft aanwezig gedurende enkele uren tot maximaal 3 dagen.

U komt in aanmerking voor een behandeling met Profhilo als u:

  • de kwaliteit van de huid wil verbeteren
  • verlies van stevigheid van de huid ondervindt
  • intense hydratatie van de huid nodig hebt
  • huidlaxiteit wil voorkomen
  • zich stoort aan beginnende veroudering van decolleté en handen
  • zich stoort aan beginnende huidverslapping van de hals en bovenarmen

Profhilo® behandeling in Herentals

Een innovatieve behandeling op basis van puur hyaluronzuur die de huid weer stevigheid geeft en de huidkwaliteit verbetert.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor dr. Aerts bij het Laserkabinet?

Voor deze behandeling komt u terecht bij Dr. Aerts, in de professionele omkadering van het Laserkabinet in Herentals, met bijhorend getraind, verzorgend en ondersteunend personeel. Het uiteindelijke doel is een mooie, gezonde huid die straalt van binnenuit. We geven u onze belangrijkste waarden mee:

1. Natuurlijk resultaat

Dr. Aerts beoogt steeds een natuurlijk en subtiel resultaat met respect voor de natuurlijke vorm en verhoudingen van uw gelaat.

2. Expertise

Door de expertise van Dr. Aerts en haar voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid

3. Innovatie

Dr. Aerts maakt steeds gebruik van innovatieve technieken en volgt de nieuwste ideeën binnen anti-aging op de voet.

4. Vooruitstrevende visie

Een natuurlijk huidverjongend resultaat wordt vaak bereikt door het stapsgewijs toepassen van een combinatie aan behandelingen die telkens voor een subtiele verandering zorgen.

5. Oorzakelijke aanpak

Dr. Aerts legt de klemtoon op een full face benadering waarbij een oorzakelijke aanpak steeds centraal staat. Het resultaat is een opfrissing en verjonging van de huid waarbij het natuurlijke evenwicht van het gelaat behouden blijft.

6. Gezonde huid

Dr. Aerts heeft bij elk behandelplan een resultaat voor ogen dat de natuurlijke schoonheid optimaal naar buiten brengt.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.