Ook last van grijze, pigmentloze of zelfs rode haren?

Grijze en pigmentloze haren behandelen met Blend elektrolyse

Elektrolyse: definitieve ontharing

Heeft u grijze, witte of rode haren en wilt u ook graag permanente ontharing? Elektrolyse biedt de oplossing! In tegenstelling tot het LightSheer lasertoestel maken we hierbij gebruik van elektrische epilatie. Een lasertoestel maakt immers gebruik van melanine, oftewel het pigment in het haar, om de haarwortel te vernietigen. Bij rood, grijs en wit haar is er heel weinig pigment aanwezig waardoor deze behandeling niet aanslaat. Bij elektrische epilatie wordt er gebruik gemaakt van gelijkstroom. Door de elektrische impuls ontstaat er een bijtende reactie in het haarzakje, waarna deze vernietigd wordt.

Waarom grijze en pigmentloze haren behandelen met Elektrolyse?

Wanneer er zowel donkere als grijze haren aanwezig zijn in het gelaat is het soms nodig om bijkomend een elektrolysebehandeling te doen, dit om uw laserbehandeling compleet te maken. De laser kan immers deze grijze, pigmentloze haren niet verwijderen.

Elektrolyse, definitieve ontharing van witte, rode en pigmentloze haren
Elektrolyse, definitieve ontharing van witte, rode en pigmentloze haren

Hoe verloopt de behandeling?

De huid wordt gereinigd en ontsmet daar waar de pigmentloze haren zich voordoen. Het ontharingsapparaat stuurt via een klein steriel naaldje een stroomstootje naar het haarzakje. Het haar wijst hierbij de weg. Door dit stroomstootje komt warmte vrij en gaat het haarzakje kapot. Zo wordt haarzakje per haarzakje afzonderlijk aangeprikt. Wanneer het haarzakje vernietigd is, krijgt het haar geen voeding meer en stopt de haargroei. Tijdens het behandelen kan het elektrisch ontharen een warm gevoel geven, zoals een korte speldenprik. Het haarzakje heeft een opening in de huid, dus we hoeven niet in de huid te prikken. De omringende huid blijft intact.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelduur is afhankelijk van de hoeveelheid haar, de oorzaak van de haargroei en de groeifase waarin de haar zich tijdens de behandeling bevindt. Het is belangrijk om in het begin van de behandelperiode met regelmaat te komen.

De behandelfrequentie kan variëren van wekelijks tot één keer om de zes weken.

Hoe bereid ik me voor?

Het is noodzakelijk dat de huidtherapeut de haren kan zien tijdens de behandeling. We raden aan om ook minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer te waxen, epileren of harsen. Daarom is het van belang dat u zich minimaal vier dagen voorafgaand aan de behandeling niet scheert of knipt. Zorg ervoor dat de haren lang genoeg zijn om met een pincet te pakken.

4 tot 6 weken voor en na de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook directe blootstelling aan de zon is niet toegelaten voor de te behandelen zones. Gebruik steeds een zonnebescherming met minimum factor 50.

Wat na de behandeling? Nazorg.

  • Na de behandeling zal onze arts u een nazorgprotocol adviseren en eventueel benodigde voorschriften meegeven.
  • Tussendoor mag je enkel scheren.

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zijn de haren dunner. Uw huid voelt aan het einde van de behandelperiode glad aan. Ook al zullen de meeste behandelde haren niet meer terugkomen, het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de elektrische epilatie plaatsvinden door bijvoorbeeld hormonale invloed of medicijngebruik. Nieuwe behandelingen kunnen dan weer gewenst zijn.

Als de actieve haargroei is verdwenen, zal een onderhoudsbehandeling af en toe nodig zijn. Een behandelperiode kan variëren van 6 maanden tot 2 jaar.

Getuigenissen

Facebook Reviews:
4.6/5

Definitieve ontharing van grijze, witte en rode haren met elektrolyse?

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt er een dunne naald in het haarzakje ingebracht waar stroom wordt doorgestuurd. Dit heeft als nadeel dat het een tijdrovende behandeling is, want ieder haarzakje wordt individueel behandeld. De naald voelt niet als een injectie omdat de huidbarrière niet doorboord wordt. De follikel is immers een natuurlijke opening van de huid. De specialisten van het Laserkabinet hebben inmiddels jarenlange ervaring en gebruiken de allernieuwste toestellen om permanente ontharing ook bij u te verwezenlijken.

Elektrolyse, definitieve ontharing van witte, rode en pigmentloze haren

Het gebruikte toestel

Elektrolyse, definitieve ontharing van witte, rode en pigmentloze haren

Elektrolyse

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste pigmentloze haren in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen met een tal van voordelen

Veelgestelde vragen over definitieve ontharing van witte en rode haren met elektrolyse

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een medische behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen medisch esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

15 tot 30 minuten afhankelijk van de hoeveelheid haren en de huidreactie.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De behandeling is niet gevaarlijk. U dient steeds een hoge beschermingsfactor te gebruiken bij blootstelling aan de zon, SPF 50+.

Omdat de laser werkt op een bepaalde kleur. Kleurloze haren kunnen dus niet met de laser verwijderd worden en moeten individueel met electrolyse geprikt worden.

Definitieve elektrolyse ontharing bij u in de buurt

Wij werken op verschillende locaties in uw regio. U kan online een afspraak inboeken.

Definitieve elektrolyse ontharing bij het Laserkabinet in Herentals

Professionele en discrete behandeling door geschoolde verpleegkundigen met de meeste up to date gekeurde toestellen.

Waarom kiezen voor een ontharing bij het Laserkabinet?

Er zijn vele methoden en vele aanbieders van al dan niet definitieve laserontharing. Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Nieuwste generatie lasers

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde diodelasers. Deze hebben een veel kortere pulseduratie zodat ook de lichtere/resthaartjes verwijderd kunnen worden. 

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. De lasers hebben een medische attestatie en behoren tot de beste van de wereld.

3. +5000 behandelingen / jaar

Het Laserkabinet werkt over heel Vlaanderen op verschillende plaatsen voor definitieve ontharingen. Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in deze materie.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.