Over Dr. Aerts

Dr. Hannah Aerts studeert in 2015 af aan de KULeuven met grote onderscheiding. Tijdens een stage bij Dr. Puls (N.K.O.-, gelaats- en halschirurgie) eerder in haar opleiding groeide haar fascinatie voor de huid en voor natuurlijke, esthetische ingrepen.

Gedreven door haar sterke belangstelling voor huidverbetering en dermatologie, start ze na het vervolledigen van haar opleiding huisartsgeneeskunde een bijkomende opleiding voor esthetische geneeskunde. Gedurende twee jaar doet ze veel ervaring op bij Carpe Clinic in Antwerpen en volgt ze frequent bijkomende opleidingen en congressen. Op deze manier specialiseert ze zich in een brede waaier aan esthetische behandelingen en volgt ze alle innovaties op de voet.

Na twee jaar van intensieve training binnen de esthetische geneeskunde combineert ze deze kennis met haar klinische ervaring in een samenwerking met Laserkabinet.

Dr Hannah Aerts - Esthetische arts
Dr. Hannah Aerts - Esthetisch arts

Specialisaties van Dr. Aerts

Dr. Aerts geeft advies rond huidverbetering en anti-aging en voert esthetische behandelingen uit. Daarnaast kan u bij haar terecht voor diverse huidproblemen. Ze specialiseert zich in de behandeling van acne en acne littekens, rosacea (couperose) en melasma. Dergelijke huidaandoeningen vragen een intensieve aanpak en Dr. Aerts geeft hierin zeer toegewijd advies en begeleiding.

Ook andere huidproblemen zoals pigmentatiestoornissen (hypo- en hyperpigmentatie, depigmentatie), problemen met huidstructuur (grove poriën, littekens) en zonschade pakt Dr. Aerts aan met een individueel behandelplan.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken rond huidverbetering en -verjonging volgt ze nog steeds vele congressen, symposia en workshops in binnen- en buitenland.

Dr Hannah Aerts - Esthetische arts

Gezonde huid

Bij behandelingen die gericht zijn op huidverjonging is het voornaamste doel om het verouderingsproces op een mooie en gezonde manier aan te pakken. De focus hierbij ligt op een natuurlijk resultaat, iets waar Dr. Aerts een absolute referentie in is. Haar voorzichtige, stapsgewijze aanpak en het toepassen van innovatieve technieken en correcte doseringen vormen de basis van haar vooruitstrevende visie.

Volgens Dr. Aerts begint een gezonde huid steeds bij de preventie en aanpak van zonschade. Ze legt hierbij uitdrukkelijk de nadruk op maximale zonbescherming en zal indien nodig een individueel plan opstellen om bestaande zonschade aan te pakken en pigmentvlekken (hyper-, hypo- en depigmentatie) te behandelen.

Bij elke patiënt en behandelplan heeft zij een resultaat voor ogen dat de natuurlijke schoonheid optimaal naar buiten brengt. Dit wordt vaak bereikt door stapsgewijs een combinatie van behandelingen toe te passen die telkens voor een subtiele verandering zorgen. Hierbij wordt de klemtoon gelegd op een full face benadering; hoewel de patiënt vaak gefocust is op één bepaalde zone of bezorgdheid, helpt de arts om dit te kaderen in het geheel en een mooi globaal evenwicht te creëren.

Met het oog op een optimaal resultaat dienen huidproblemen niet enkel van buitenaf te worden aangepakt, maar ook van binnenuit. Een gezonde levensstijl uit zich vaak in een mooie huid en een energieke uitstraling.

Het uiteindelijke doel is een mooie, gezonde huid die straalt van binnenuit.

Natuurlijk resultaat

Ook bij behandelingen die gericht zijn op huidverjonging is het voornaamste doel om het verouderingsproces op een mooie en gezonde manier aan te pakken. De focus hierbij ligt op een natuurlijk resultaat, iets waar Dr. Aerts een absolute referentie in is. Haar voorzichtige, stapsgewijze aanpak en het toepassen van innovatieve technieken en correcte doseringen vormen de basis van haar vooruitstrevende visie.

Bij elke patiënt en behandelplan heeft zij een resultaat voor ogen dat de natuurlijke schoonheid optimaal naar buiten brengt. Dit wordt vaak bereikt door stapsgewijs een combinatie van behandelingen toe te passen die telkens voor een subtiele verandering zorgen. Hierbij wordt de klemtoon gelegd op een full face benadering; hoewel de patiënt vaak gefocust is op één bepaalde zone of bezorgdheid, helpt de arts om dit te kaderen in het geheel en een mooi globaal evenwicht te creëren.

Dr Hannah Aerts - Esthetische arts

Individuele en oorzakelijke aanpak

De roep naar een mooie, gezonde en jonge huid is groter dan ooit. Door de evolutie van de sociale media voelen we een sterke behoefte om aan een bepaald schoonheidsideaal te voldoen. We spiegelen ons voortdurend aan anderen en dit creëert onzekerheid. Dr. Aerts probeert dit ‘ideaal’ te nuanceren en benadrukt/onderstreept de individuele schoonheid.

Elk persoon is uniek, elke huid is anders. Door ons te spiegelen aan anderen verliezen we dit soms uit het oog. Hoewel iemand anders soms een gelijkaardige bezorgdheid lijkt te vertonen, is de oorzaak daarvan niet altijd dezelfde. Bij haar behandelplan vertrekt Dr. Aerts steeds bij de oorzaak van een bepaalde bezorgdheid. Dit maakt dat elke aanpak en elk behandelplan uniek is en aangepast aan u als persoon.

Dr. Aerts beoogt steeds een natuurlijk en subtiel resultaat en respecteert hierbij ten allen tijde/ met respect voor de natuurlijke vorm en verhoudingen van uw gelaat en lichaam.

Uw behandeling bespreken?

Dr. Aerts zetelt bij het Laserkabinet in Herentals

Na een stage bij dr. Puls tijdens haar studies besloot dr. Aerts jaren later opnieuw voor een samenwerking te gaan en vestigt ze zich in dezelfde praktijk samen met het Laserkabinet. Op die manier is er een optimale wisselwerking tussen de medische en esthetische behandelingen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.