Over Dr. Puls

Dokter Puls is gespecialiseerd in de Neus-Keel- en Oorheelkunde, Gelaat- en Halschirurgie na een opleiding aan de KULeuven. Hij oefent sedert 1984 een praktijk uit in Herentals, waarbij hij voor de grote operaties onder algemene narcose in het AZ Herentals werkt .

In zijn opleiding werd hij ook geconfronteerd met plastische en reconstructieve heelkunde van zowel de hals als het gelaat, eerder in het kader van de tumorchirurgie.

Door deze ervaring kon hij ook de zuivere esthetische heelkunde van het gelaat naar waarde schatten en kreeg hij ook een opleiding voor neusplastie, otoplastie (afstaande oren) en blepharoplastie of ooglidchirurgie .

Dr. Tony Puls - Neus-Keel- en Oorheelkunde, Gelaat- en Halschirurgie

Sedert de vernieuwing van de praktijkruimte in de Hikstraat 33 te Herentals kan deze laatste ingreep ook onder lokale verdoving alhier gedaan worden.

Uiteraard dient er wel een intake gesprek plaats te vinden voorafgaandelijk aan de ingreep.
Afspraken kunnen gemaakt worden telefonisch op het nummer 014 218216 of online op doctena via de website www.dokterpuls.be .

Uw behandeling bespreken?

Dr. Puls zetelt bij het Laserkabinet in Herentals

Sedert de vernieuwing van de praktijkruimte in de Hikstraat 33 te Herentals (cfr. Het Laserkabinet) kunnen consultaties en bepaalde ingegrepen ook hier gedaan worden.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.