Behandelingen met medische lasers / producten.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en dient dus ook met specifieke zorg benaderd te worden. Uiteraard kan men preventief werken om de schade zoveel mogelijk te beperken en er alles aan doen om de huidtextuur te optimaliseren. Door middel van specifieke lasertechnologie kan men zo nodig verschillende medische huidproblemen behandelen en aan de hand van een individueel protocol de juiste huidverbetering nastreven. 

Cosmetisch storende ‘rode wangen’ die ontstaan door uitgezette kleine bloedvaatjes in het gelaat. Vaak ook voorkomend op en rond de neus.

Rosacea is een chronische huidaandoening gekenmerkt door diffuse blozende wangen in het gelaat.

Een onregelmatige afzetting van pigment( melanine) in de huidlagen hetzij licht of donker pigment, al dan niet van hormonale oorsprong.

Door gebruik te maken van een IPL-laser zijn we in staat om pigmentvlekken, roodheden en andere zichtbare & onzichtbare zonschade te verminderen en te verwijderen.

Acne kan verschillende oorzaken hebben. Om acne op lange termijn te kunnen oplossen is een oorzakelijke aanpak van uiterst belang. 

Elk lichaam maakt op een andere manier littekens aan, helaas zijn er ook vaak littekens na acne.

Littekens zijn zichtbare huidafwijkingen die overblijven na genezing van een wonde. Elk lichaam maakt op een andere manier littekens aan.

Littekens zijn zichtbare huidafwijkingen die overblijven na genezing van een wonde. Elk lichaam maakt op een andere manier littekens aan.

De CO2 laser wordt gebruikt om goedaardige omliggende huidletsels pijnloos te verwijderen.

De revelatie van gelaat en hals d.m.v gesofisticeerde technologie voor een optimale glow. Er wordt gebruik gemaakt van actieve bestanddelen om dode huid weg te schrapen, poriën diep te reinigen(glycolzuren) , de huid optimaal te hydrateren en last but not least de nodige anti-oxidanten aan te brengen.

Een veilige exfoliatietechniek die dode huidcellen en haartjes verwijdert voor een gladdere, stralendere huid. Vermindert fijne lijntjes, verbetert textuur en productopname.

Dompel je onder in de beleving van onze duo Hydrafacial™ behandeling. Laat je 90 minuten verwennen.

Laserbehandeling huidaandoeningen in Herentals

Het paramedisch geschoold team van het Laserkabinet klaar om de juiste behandeling voor uw huid te bepalen en deze veilig en professioneel uit te voeren.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.