Een huidanalyse uitvoeren

Breng de conditie van je huid in kaart.

Huidanalyse

Wanneer je voor een huidanalyse kiest, weet je dat de laserbehandeling/product gebruik op jouw specifiek huidtype/huidprobleem wordt afgestemd. Onze verpleegkundige zal uitgebreid de mogelijkheden van behandeling bespreken aan de hand van de resultaten van uw huid.

Waarom kiezen voor een huidanalyse?

Het Skintelligence huidanalyse toestel geeft ons een zeer goede kijk op de totale conditie van de huid.

Wanneer je voor een huidanalyse kiest, weet je dat de laserbehandeling/product gebruik op jouw specifiek huidtype/huidprobleem wordt afgestemd. Onze verpleegkundige zal uitgebreid de mogelijkheden van behandeling bespreken aan de hand van de resultaten van uw huid.

Eerst wordt de huid grondig gereinigd. De huidscan gebruikt verschillende modussen bij het nemen van de foto’s. Hierdoor kunnen ook niet zichtbare huidproblemen worden weergegeven. De verschillende lagen van de huid worden hierdoor duidelijk zichtbaar. Ook uw huidleeftijd zal worden weergegeven.

Huidanalyse bij het Laserkabinet in Herentals
Huidanalyse bij het Laserkabinet in Herentals

Meten is weten

Er zal een duidelijke analyse gemaakt worden van o.a. pigmentatie-melasma-couperose-rosacea-structuur-talg-bacteriën-poriën-rimpels-PH gevoeligheid-vochtgehalte. Deze zullen nadien in grafiek worden weergegeven. Hierdoor krijg je een zeer duidelijk beeld van eventuele huidproblemen.

Heel wat huidproblemen beginnen vaak in de diepere huidlaag o.a. Melasma.

Door gebruik te maken van een huidanalyse kan de behandeling veel gerichter worden aangepakt.

Prijzen

Totaal aanpak

Doorheen de behandelingsperiode kunnen er meermaals foto’s genomen worden waardoor we kunnen vergelijken met het begin. Hierdoor houden we oog op de evolutie van de huid. Het behandelingsprogramma kan bijgestuurd worden waar nodig.

Voor wie?

Voor iedereen die een afspraak boekt ter bespreking van huidverbetering. Ook tijdens opvolging van uw behandeling zal een vergelijking worden gemaakt door een nieuwe analyse uit te voeren. Deze behandeling zal niet in rekening worden bgebracht.

Waarom?

Maakt het onzichtbare zichtbaar. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.

Uw behandeling kan gericht worden opgevolgd tussen de behandeling door.

Een huidanalyse uitvoeren?

Facebook Reviews:
4.6/5

Huidanalyse in Herentals

Het Skintelligence huidanalyse toestel geeft ons een zeer goede kijk op de totale conditie van de huid.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.