Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. Wij verwijderen permanent het overtollig lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line laserapparatuur!

LIGHTSHEER DESIRE

Het allernieuwste systeem voor definitieve ontharing

Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing!

  • Verhoogde efficiëntie
  • Meer veiligheid
  • Verminderde pijn

Prijs vrouwen per behandeling
Bikini € 140,00
Oksels € 120,00
Onderbenen € 240,00
Volledige benen € 380,00
Borsten € 60,00
Bovenlip € 70,00
Kin € 80,00
Kin & bovenlip € 140,00
Tussen wenkbrauw € 50,00
Buik € 125,00
Prijs mannen per behandeling
Oksels € 120,00
Schouders € 200,00
Volledige rug € 300,00
Baard € 140,00
Buik € 200,00
Borstkas € 200,00
Borst & buik € 300,00
Nek € 70,00
Hals € 70,00
Tussen wenkbrauw € 50,00

Heeft u een vraag of opmerking voor ons of wilt u een afspraak maken voor een gratis verkennend gesprek? Aarzel niet om contact op te nemen.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

1.Dankzij het vacuüm wordt de huid zachtjes in het mondstuk getrokken en vervolgens uitgerekt om de huidstrip dichter bij de energiebron te brengen.

2.De energie wordt aangebracht op de huid waar de pigmentcellen verspreid zijn en de bloedstroom wordt vernauwd.

3.De huidstrip is gelaserd en wordt opnieuw losgelaten door het mondstuk.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.

Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Hoe bereid ik mij voor?

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen.

Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Werkt dit voor mijn huidtype?

De Lightsheer Desire is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuste haren (baard) worden gebruikt.

Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…

Wat na de behandeling?

Direct na de behandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd.

Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24 u nadien niet wassen met zepen.

Waarom Lightsheer Desire?

Met definitieve ontharing met de laser Lightsheer desire maakt men gebruikt van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheer Desire laat toe om selectief veilig en pijnloos te werken dankzij de unieke vacuum kop die de huid samentrekt! Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip (5°). Dit laat toe meer energie op de haarcel af te leveren zonder dat de opperhuid hier schade van ondervindt.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing.
Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 2 maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan.