The world's mostpowerful website builder.

Huidveroudering » Skin Tightening

Heeft u last van een slappe huid? Doorheen de jaren wordt de huid minder elastisch en ook de hoeveelheid collageen in het bindweefsel vermindert. Dit, in combinatie met een drogere huid zorgt ervoor dat de huid slapper wordt. Dankzij onze unieke laserbehandeling kunt u uw huid liften en verstevigen zonder plastische chirurgie!

 

Hoe voorkomen?

Er zijn veel factoren die een grote invloed hebben op het ontstaan van huidveroudering: ouder worden, eenzijdige voeding met onvoldoende vitaminen, slaapgebrek, te weinig buitenlucht, te weinig beweging, stress, alcoholmisbruik, roken, … Daarnaast speelt ook onze hormoonhuishouding een belangrijke rol. Na verloop van tijd (meestal rond de menopauze) wordt de huid minder elastisch, en wordt ook collageen afgebroken in het bindweefsel. Daarnaast wordt de huid droger en houdt het minder vocht vast. De celmassa krimpt, de celvernieuwing wordt langzamer, de pigmentatie van de huid verandert… Helaas kunnen we aan dit laatste niets doen, maar wel aan de eerste factoren. Zorg voor een gezonde en gevarieerde voeding, drink veel water, sport, … Het zijn allemaal zaken die u wel in de hand heeft. Daarnaast kan ook te veel UV-straling uw huid beschadigen.

 

Behandeling
Door gebruik te maken van innovatieve fractionele lasertechnologie zijn we in staat om de collageenregeneratie optimaal te stimuleren. De laser geeft een speciale lichtimpuls af die de collageenstrengen doet samentrekken waardoor er nieuw collageen aangemaakt wordt. Gevolg? De huid wordt gladder, frisser en steviger, rimpels verminderen en de huidstructuur wordt fijner! Daarnaast ziet u een verfijning van de poriën en ook fijne rimpeltjes, acné littekens en andere structurele onregelmatigheden verdwijnen… Tijdens de behandeling voelt u kleine prikjes maar deze worden doorgaans niet als echt pijnlijk ervaren. Dankzij deze veilige technologie krijgt u in no time uw jeugdige uitstraling terug!


Nazorg

  • Probeer 4 weken voor en na de behandeling de zon of zonnebank te vermijden. Moet u toch in de zon? Gebruik dan een sunblock met factor 50.
  • Hydrateer uw huid
LUMENIS M22 RESURFX

Dankzij innovatieve fractionele, non-ablatieve lasertechnologie met de ResurFX laser kan de huid bewerkt worden om een diepe collageenregeneratie te stimuleren gedurende een reeks van behandelsessies. Waarom kiezen voor een fractionele non-ablatieve laser?

  • Pakt zelfs de eerste tekenen van veroudering optimaal aan
  • Zeer snelle 'lunchpauze' behandeling
  • Effectief voor algemene huidverjonging en de behandeling van rimpels, striemen, littekens (chirurgische acné), ...
FAQ

Dankzij innovatieve fractionele, non-ablatieve lasertechnologie kan de huid bewerkt worden om een diepe collageenregeneratie te stimuleren gedurende een reeks van behandelsessies. 

Waarom kiezen voor een fractionele non-ablatieve laser?
• Optimaal om zelfs de eerste tekenen van veroudering aan te pakken. Opvallende resultaten voor fijne lijntjes, verbeterde huidtextuur en de algemene uitstraling van huid en gelaat.
• Deze “lunchpauze” behandeling heeft een minimum aan ongemakken waardoor u heel snel uw dagelijkse werkzaamheden kan hervatten.
• Effectief voor de behandeling van rimpels, striae (striemen), littekens (chrirurgischacne), algemene huidverjonging, …

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype. (I-VI) Consulteer uw arts voor uw persoonlijke huidanalyse.

Vooraf zal de arts u uitvoerig informeren over de mogelijkheden, het verloop en het verwachtte effect van de laserbehandeling. Daarna kan een afspraak gemaakt worden voor een eerste behandelsessie.

De patiënt kan een warm of prikkelend gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar deze wordt doorgaans niet als oncomfortabel bevonden. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, kan de arts gebruik maken van verdovende gel en/of luchtkoeling. Afhankelijk van de specifiek vereiste zorg, kan men verwachten dat een sessie 60 minuten zal duren.

Onmiddellijk na de behandeling kan de patiënt roodheid of zwelling ervaren, afhankelijk van de benodigde instellingen voor de uit te voeren sessie. De zwelling zal na een paar uur afnemen. De roodheid zal na enkele dagen vervagen. De meeste patiënten zijn in staat hun dagelijkse activiteiten dezelfde dag nog te hervatten. De arts zal de patiënt adviseren uit direct zonlicht te blijven tot enkele dagen na de behandeling en zich maximaal te beschermen tegen UV-licht door zonnecrème te smeren.

Na gemiddeld 3 sessies zal de patiënt een duidelijk merkbaar verschil waarnemen qua huidtextuur en fijne lijntjes. Na de eerste sessie zal echter al een significante verandering te zien zijn in de afmetingen van de poriën. Optimale resultaten worden doorgaans bereikt na 3 tot 5 sessies met intervallen van 4 à 6 weken. Bovendien zal de huid van de patiënt blijven verbeteren tot maximaal 6 maanden na de laatste behandeling.

Heeft u vragen of wenst u informatie? Contacteer ons vrijblijvend!

Maak een afspraak

We willen snelheid, gemak en bovenal gelukkige patiënten. En dat is exact waar de M22 ResurFX Laser voor zorgt. Verjongde huid, verjongde geest!

Matthew Knight, M.D.