Over het Laserkabinet

Wij zijn een dynamisch en paramedisch geschoold team met heel wat ervaring in laserbehandelingen en huidverbetering. Ons team van huidexperten en verpleegkundigen werken met veel enthousiasme en in alle discretie met de meest geavanceerde lasers. Onze zorg is om uw zorgen rondom uw huid, natuurlijke huidveroudering en storende lichaamsbeharing aan te pakken. 

Dit gebeurt niet alleen met lasertechnologie maar ook – en vooral – in combinatie met hoogwaardige dermatologische producten in de vorm van een thuisbehandeling. We blijven bijscholen en investeren om de meest up-to-date behandeling met de allernieuwste lasers en behandeltechnieken aan te bieden, zowel voor definitieve ontharing als voor huidverbetering.

Ons team

Ons paramedisch team bestaat uit volgende medewerkers:

Kristin is verpleegkundige van opleiding en heeft jarenlange ervaring in zowel het operatiekwartier als met alle soorten laserbehandelingen.

Ymke is een jonge verpleegkundige die als schoolverlater onmiddellijk ons team is komen versterken en met grote gedrevenheid aan de slag is gegaan. Zij is ook diegene die het computerwerk grotendeels voor haar rekening neemt.

Tamara is ervaren schoonheidsspecialiste en zorgkundige waardoor zij het gedeelte van make-up advies voor haar rekening neemt en de Hydrafacial behandeling tot in de perfectie uitvoert in onze praktijk.

Greet is verpleegkundige van opleiding en is de oprichter van het Laserkabinet. Zij is enerzijds de manager van het bedrijf maar haar grote passie blijft het laseren en streeft er vooral naar om het contact met de patiënten zoveel mogelijk te behouden.

Van links naar rechts: Kristin, Greet, Ymke, Tamara

Ervaring

Het Laserkabinet bestaat sedert 2014 en is geleidelijk aan uitgebreid zowel in het therapeutisch aanbod als in het aantal lasers.

Eerst werd vooral definitieve laserontharing aangeboden, zowel in onze eigen praktijk alsook in andere artsenpraktijken en schoonheidsinstituten over gans Vlaanderen.

Door de jarenlange ervaring is ons gamma laserbehandelingen voor huidverbetering fel uitgebreid. Toch streven wij in onze praktijk om een ‘natural look’ ten allen tijde te blijven bewaren. 

In aansluiting met de laserbehandeling worden de producten van ZO Skin Health gebruikt om tot nog betere resultaten op langere termijn te bekomen.

Ons kabinet

Ons kabinet is gelegen in de Hikstraat 33 te Herentals. Voordien waren wij werkzaam in een ander pand dat al heel snel veel te klein werd. In 2018 zijn we verhuisd naar een nieuw pand om u nog beter van dienst te kunnen zijn in een zeer huiselijk, strak kader.

Wij streven dagelijks om de allernieuwste behandeltechnieken te volgen en investeren in de nieuwste lasers die de beste resultaten geven en die ook een grote veiligheid kunnen garanderen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.