Overige behandelingen bij het Laserkabinet

Met onze verschillende mogelijke tools kunnen wij voor iedereen een persoonlijke behandeling voorstellen. Geen copy paste behandeling maar voor elke nood bieden wij de aangepaste therapie aan in een veilige medisch setting.

Een zeer gesofisticeerde lasertechniek splitst de inkt partikels in kleinere deeltjes doordat de kleur van de inkt de specifieke laserstraal absorbeert.De versplinterde deeltjes inkt worden door de macrofagen van ons lichaam afgevoerd..

Bij overmatig zweten of hyperhidrosis zweet men meer dan nodig. Men kan overmatig zweten over het hele lichaam of plaatselijk; in dat laatste geval spreekt men van focale hyperhidrosis. Indien dit ter hoogte van de oksels of de handen voorkomt, kan dit worden aangepakt met Botuline Toxine injecties.

Schimmelnagels zijn best met een combinatie van laser en lokale sprays of crèmes te behandelen. Elk apart hebben ze veel minder succes en duurt de behandeling veel langer .

Het chirurgisch verwijderen van het teveel aan huid ( en/of vet) van het bovenste ooglid onder plaatselijke verdoving.

Behandelingen bij het Laserkabinet in Herentals

Het medisch geschoold team van het Laserkabinet staat klaar om de juiste behandeling voor uw huid te bepalen en deze veilig en professioneel uit te voeren.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.