Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het Laserkabinet

Er is voldoende parkeerplaats in een omtrek van 200 m van het Laserkabinet. Je kan parkeren in de straten. Ook het station van Herentals is op wandelafstand met een grote (gratis) parking.

Het station van Herentals en de stopplaats van de Lijn is op 150 meter van het Laserkabinet.

In het laserkabinet werken enkel verpleegkundigen met medisch gekeurde lasers.

De behandelingen worden niet terugbetaald noch gedekt door de ziekteverzekering. Aangezien het om behandelingen gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit. Ook de meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen en zorgkundigen met een bijzondere vorming voor huidverbetering

Natuurlijk – huidaandoeningen en overmatige haargroei komen ook voor bij mannen.

Veelgestelde vragen over de behandelingen

De meeste behandelingen worden niet terugbetaald. Aangezien het om behandelingen gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste behandelingen worden niet als pijnlijk ervaren. Meer info over de behandeling kan je terugvinden bij de desbetreffende pagina’s van de behandelingen.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De meeste behandelingen duren tussen de 15 minuten en 45 minuten. Bij elke behandeling staat aangegeven hoe lang deze duurt.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.