PRF Vampire Lift

Een populaire en effectieve behandeling.

PRf Vampire Lift

Een behandeling met PRP is een behandeling van de huid met uw eigen plasma en is dus 100% lichaamseigen. In dit plasma zitten groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en de vitaliteit van de huid. Zo ontstaat er een natuurlijke lift van uw huid.

PRP Vampire Lift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Toegankelijke huidverjonging

Een PRf-behandeling, ook wel bekend als een vampire lift, is relevant voor mensen die te maken hebben met volumeverlies, rimpels, fijne lijntjes en een verslapte huid. Het is geschikt voor diegenen die een natuurlijke en effectieve methode zoeken om hun gezicht te verjongen en de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Deze behandeling kan worden overwogen door zowel mannen als vrouwen, en het is vooral populair bij mensen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische optie voor huidverjonging

PRP Vampire Lift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Een effectieve behandeling

Het serum bevat uw eigen stamcellen met veel vitamines, mineralen en andere heilzame stoffen die helpen bij het oplossen van verschillende huidproblemen op cellulair niveau. Daarom is PRf zo effectief in dermatologie-, verjongings- en behandelingsprogramma’s. Tegenwoordig wordt de geavanceerde PRP-methode erkend als populair en effectief.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De PRf behandeling blijft verdere heling tewerkstellen tot zeker 12 weken na de infiltratie. De procedure wordt meestal 2x verricht met een tussentijd van 6 weken om alzo een boost effect te bekomen.

Hoe bereid ik me voor?

Gelieve geen make-up te dragen voor de behandeling.

Nazorg na de behandeling?

Gebruik best 24u geen make-up.

Sauna en infraroodbehandelingen zijn 24u na de behandeling niet toegelaten.

Vermijd een warme douche.

Breng na de behandeling steeds SPF 50 aan.

De PRf Vampire Lift ervaren?

Facebook Reviews:
4.6/5

De voordelen van een PRf Vampire Lift behandeling

Een PRf-behandeling, ook wel bekend als een vampire lift-behandeling, biedt diverse voordelen voor de huid. Deze innovatieve procedure maakt gebruik van de regeneratieve kracht van het eigen bloed om een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Ten eerste vermindert het volumeverlies in het gezicht, waardoor ingevallen delen weer opgevuld worden en een jeugdiger uiterlijk ontstaat.

Daarnaast worden rimpels aangepakt en verminderd, terwijl fijne lijntjes vervagen en het gezicht er gladder en stralender uitziet. Een belangrijk voordeel van een PRf-behandeling is de verjonging van het gezicht, waarbij nieuw en jonger weefsel wordt gestimuleerd om de huid te revitaliseren. Hierdoor ontstaat een natuurlijke lift, waarbij de huid steviger en strakker wordt, waardoor het hele gezicht een verjongde uitstraling krijgt.

Tot slot verbetert deze behandeling ook de algehele huidkwaliteit, waardoor de huid gezonder en stralender wordt met een frisse gloed.

Al met al biedt een PRf-behandeling een breed scala aan voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve en natuurlijke huidverjonging Rf

PRP Vampire Lift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Veelgestelde vragen over PRf Vampire Lift

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Ons team van verpleegkundige is zeer ervaren met het prikken van bloed.

Er zullen 2 tubes worden afgenomen om een optimaal resultaat te bekomen met uw eigen plasma.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

PRP is een zeer veilige behandeling. Direct na de behandeling kan de huid gezwollen zijn en de huid iets rood kleuren; dit hoort bij de ingreep en is absoluut niet erg. Er is een kleine kans op blauwe plekken.

PRf Vampire Lift in Herentals

Door de professionaliteit en gedrevenheid van ons verpleegkundig team streven wij ernaar om u de geschikte behandeling te geven.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.