Dermaplaning

Een frisser, jeugdiger en zachter aanvoelend gezicht.

Dermaplaning

Ontdek de magie van dermaplaning, een niet-invasieve huidbehandeling waarbij een fijn chirurgisch mesje zachtjes over de huid glijdt. Deze veilige exfoliatietechniek verwijdert dode huidcellen en vellushaartjes, waardoor de huid direct gladder en stralender wordt. Het minimaliseert fijne lijntjes, verbetert de productopname van huidverzorgingsproducten en is geschikt voor alle huidtypen. Geniet van een direct zichtbaar resultaat zonder downtime. Ervaar de ultieme huidvernieuwing met dermaplaning.

Dermaplanning behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is het gecontroleerd afschrapen van dode huidcellen, dons haartjes en vuil door middel van een steriel chirurgisch mesje.

Het mesje dat onder een hoek van 45 graden wordt gehouden schraapt pijnloos over de huid waardoor er een glanzend Glow effect op de huid ontstaat.

De donsharen kunnen niet veranderen van structuur en groeien door dermaplaning. Deze komen na ongeveer 4 weken stillaan terug.

U kan de behandeling maandelijks laten uitvoeren.

Dermaplanning behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Waarom dermaplaning?

Dermaplaning is een uitstekende anti-verouderingsbehandeling die zowel direct als cumulatief resultaat oplevert bij elke gezichtsbehandeling die u krijgt.

Dermaplaning is een fysieke vorm van peeling die dode huidcellen en donshaartjes van het oppervlak van uw huid heeft verwijderd. Uw gezicht zal zachter aanvoelen dan ooit en er frisser en jeugdiger uitzien.

Actieve ingrediënten en serums dringen nu veel beter door zodat u sneller resultaat zult zien.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

U kan de behandeling maandelijks laten uitvoeren.

Hoe bereid ik me voor?

Voor de behandeling kan u best geen make-up op doen. Indien u een bloedverdunner neemt moet u dat melden.

De huid wordt gereinigd en ontsmet.

Een speciale olie brengen we aan op de huid om te hydrateren en een betere schraping te bekomen.

Nazorg na de behandeling?

Na de dermaplaning wordt er een peeling gebruikt om het vuil extra te verwijderen.

De huid kan na de behandeling droog aanvoelen waardoor we een extra hydraterende créme aanbrengen.

U mag thuis de huid extra hydrateren als u een droge huid ervaart. SPF 50 dagelijks aanbrengen.

Direct na de behandeling kan u best geen zuren of sterke producten aanbrengen om irritatie te voorkomen.

Klaar voor een dermaplaning behandeling?

Facebook Reviews:
4.6/5

De voordelen van dermaplaning

Dermaplaning biedt verschillende voordelen voor de huid. Allereerst zorgt deze behandeling voor exfoliatie op een veilige en effectieve manier, waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de huid direct een frissere en stralendere uitstraling krijgt. Daarnaast verbetert dermaplaning de textuur van de huid door oneffenheden en ruwheid te verminderen, wat resulteert in een gladdere en zachtere huid.

Een ander voordeel van dermaplaning is de mogelijkheid om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Door de exfoliatie en stimulatie van de huid kan deze behandeling bijdragen aan een jeugdiger en gladder uiterlijk. Bovendien verbetert dermaplaning de opname van huidverzorgingsproducten, omdat na de behandeling de huid beter in staat is om de producten effectief op te nemen, waardoor ze hun werk beter kunnen doen.

Dermaplaning verwijdert ook vellushaartjes, oftewel donsachtige haartjes, op het gezicht. Dit draagt bij aan een gladdere en egalere huid. Een ander positief aspect van dermaplaning is dat het geschikt is voor alle huidtypen, ongeacht de gevoeligheid of huidskleur. Het kan helpen bij het verbeteren van de algehele huidconditie en is aanpasbaar aan individuele behoeften.

Veelgestelde vragen over dermaplaning

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Over het algemeen wordt een dermaplanning behandeling als niet pijnlijk ervaren. De meeste mensen voelen tijdens de behandeling slechts een lichte sensatie of tinteling op de huid. Het gebruikte mesje is zeer fijn en wordt voorzichtig over de huid bewogen, waardoor het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Het is echter belangrijk op te merken dat de gevoeligheid van individuen kan variëren. Sommige mensen kunnen een lichte gevoeligheid of roodheid ervaren na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal snel.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

Over het algemeen wordt dermaplaning beschouwd als een veilige procedure.

Dermaplaning in Herentals

Door de professionaliteit en gedrevenheid van ons verpleegkundig team streven wij ernaar om u de geschikte behandeling te geven.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.