Jovena

De huid wordt als het ware gelift.

Jovena

Jovena is een gepatenteerde plasmagetechniek die gebaseerd is om huidverjonging op een unieke manier aan te pakken.

Radiofrequentie DiatermoContraction en Fractioneel plasma bereiken zowel de oppervlakkige huidlagen (epidermaal) als de diepere huidlagen (dermaal).

Een Jovena behandeling wordt ook wel Plasma behandeling genoemd. Het is een niet-invasief alternatief voor het verminderen van verslapte huid .

Elk handstuk heeft een specifieke functie om de behandelingsresultaten te maximaliseren en hersteltijd te minimaliseren.

Deze behandeling is effectief bij onder andere hangende oogleden, verslapping onderste oogleden, onderkin, verslapte hals en decolleté , rimpels en plooien, littekens, acnelittekens en Xanthelasma (cholesterolophopingen).

Een strakkere huid zonder rimpeltjes en plooitjes is nu mogelijk zonder te snijden.

De Plasmage behandeling is voor iedereen en elk huidtype geschikt. In veel gevallen is één behandeling voldoende om mooie resultaten te krijgen.

Epidermale resurfacing

PlasmaROLL® is een milde en veilige Plasma® behandeling die zich richt op de oppervlakkige huidlagen en rimpelvorming vermindert met een minimale hersteltijd.

PlasmaROLL® is ontworpen voor behandelingen van grotere delen van het lichaam, gezicht, hals en decolleté en is een disposable roller met een dichte matrix van microgaatjes om een vaste afstand tot de huid te garanderen. Dit vermindert ook de risico’s op bijwerkingen.

 • Richt zich op de oppervlakkige huidlaag
 • Vermindert rimpelvorming op gelaat / hals / decolleté / handen
 • Specifiek voor grotere huidoppervlakken
Jovena Plasmalift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Diep dermaal herselt

De gepatenteerde PlasmaTIP® is een disposable tip, ontworpen voor maximale controle over de behandeling.

PlasmaTIP® biedt een nauwkeurige fractionele afgifte van plasma® om veelvoorkomende huidverouderingsproblemen zoals fijne lijntjes, diepe voorhoofdsrimpels, littekens, striemen en dergelijke te behandelen. Het is een ideaal hulpmiddel voor patiënten die met minimale hersteltijd de tekenen van veroudering willen terugdraaien. Deze behandeling kan ook worden ingezet bij cystische/inflammatoire acne

Plasmage chirurgie

PlasmaPRO® is de nieuwste evolutie van de toonaangevende Plasmage®. Het selectieve handstuk is ontworpen om plasma-energie te leveren, waarmee gecontroleerd kan worden gewerkt in de epidermis tot maximaal de oppervlakkige dermis, met vooraf ingestelde parameters met niet-ablatieve of ablatieve output.

PlasmaPRO® zal het referentie-instrument blijven voor periorbitale behandelingen:

 • Onderste oogleden
 • Bovenste oogleden
 • Acne
 • Xanthelasma
 • Fibroma
 • Verruca
Jovena Plasmalift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Hoe werkt het?

Plasmage is een geavanceerde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering die werkt op basis van plasma-energie. Het wordt ook wel plasmalift genoemd.

Tijdens de behandeling wordt er met een aangepast kopstuk een gecontroleerde stroom van geïoniseerd gas (plasma) op de huid aangebracht. Dit zorgt voor kleine puntjes op de huid die de bovenste huidlaag verdampen en de huid samentrekken en stimuleren tot herstel. Daardoor verdampt de bovenste laag van de huid, zonder de omringende huid te beschadigen. Dit maakt het een veilige behandeling.

Door de verdamping zal er lokaal een krimpeffect optreden waardoor er een strakkere huid ontstaat.
De plasmastraal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastine productie in de huid die na ongeveer een week zichtbaar wordt. Het resultaat zal de weken nadien nog verder verbeteren.

Hoe bereid ik me voor?

 • Gebruik geen make-up en zelfbruiner.
 • Bescherm uw huid minstens 2 weken voor de behandeling steeds met spf 50
 • Meld het gebruik van bloedverdunners
 • Gebruik 5 dagen voor de behandeling geen Retinol.

Hoe lang duurt het herstel?

De korstjes verdwijnen binnen een week en dan komt de nieuwe roze huid tevoorschijn. U gebruikt een herstellende creme SPF 50. U mag de eerste dagen enkel de huid lichtjes reinigen met water.

Na verloop van tijd zal de huid steeds egaler van kleur en strakker worden. Ook rimpeltjes zijn verminderd of zelfs verdwenen.

Afhankelijk van de ernst van het probleem wordt er na 4 tot 6 weken tweede behandeling gestart.

Bij ernstige veroudering wordt er in samenspraak met u een behandelplan gemaakt zodat het eindresultaat altijd een duidelijke huidverjonging geeft.

De Jovena behandeling ervaren?

Facebook Reviews:
4.6/5

Wat is het verschil tussen Jovena en de bekende Plexr behandeling?

Plasmage is de nieuwste verbeterde versie van de bekende Plexr behandeling. Waar de Plexr 3 instellingen heeft zijn er met Plasmage 40 instellingen mogelijk die handmatig op huid afgesteld worden. Daarmee zijn de behandelingen altijd op maat en veiliger. Plasmage zorgt ook voor minder schade aan de huid dan de Plexr. Zo is de korstvorming na de behandeling beduidend minder, en na een week ziet u al effect van de behandeling.

Jovena Plasmalift behandeling bij het Laserkabinet in Herentals

Veelgestelde vragen over de Jovena behandeling

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Het te behandelen gebied zal worden voorbereid door een locale verdovingscrème aan te brengen. Ondanks de verdoving kan het zijn dat u wat warmte gevoel ervaart. Na de behandeling is uw huid rood en kan branderig en trekkerig aanvoelen.

Een behandeling kan 20 tot 60 minuten duren, afhankelijk van de te behandelen zones. Zie prijstabel voor meer info. 

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De behandeling is niet gevaarlijk. Door gebruik te maken van innovatieve technologie wordt de kans op complicaties tot een absoluut minimum beperkt.

De korstjes verdwijnen binnen een week en dan komt de nieuwe roze huid tevoorschijn. U gebruikt een herstellende creme SPF 50. U mag de eerste dagen enkel de huid lichtjes reinigen met water.

Na verloop van tijd zal de huid steeds egaler van kleur en strakker worden. Ook rimpeltjes zijn verminderd of zelfs verdwenen.

Afhankelijk van de ernst van het probleem wordt er na 4 tot 6 weken tweede behandeling gestart.
Bij ernstige veroudering wordt er in samenspraak met u een behandelplan gemaakt zodat het eindresultaat altijd een duidelijke huidverjonging geeft.

Jovena behandeling in Herentals

Door de professionaliteit en gedrevenheid van ons verpleegkundig team streven wij ernaar om u de geschikte Jovena behandeling te geven.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.