Verwijderen van permanente make-up

De Picolaser is momenteel de snelste en veiligste laser voor het verwijderen van permanente make-up.

Verwijderen van permanente make-up

De Picolaser is momenteel de snelste en veiligste laser voor het verwijderen van alle mogelijke kleuren van permanente make-up van wenkbrauwen, eyeliners en lippen die grijs, blauw, rood, groen ,oranje of geel zijn geworden. Alsook kunnen scalp pigmentatie en bestralingspuntjes worden verwijderd.

Het plaatsen van permanente make-up (PMU) lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht. De gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van verschillende kleuren.   

Verwijderen van permanente make-up met een PICO-laser bij het Laserkabinet in Herentals

Veilig verwijderen van permanente make-up

De Picolaser gebruikt laserpulsen die minder dan een miljoenste seconde (picoseconde) duren. Door gebruik te maken van deze krachtige Laserenergie zullen de ingekapselde inktdeeltjes in de huid worden vernietigd. Verdere eliminatie van deze inktdeeltjes zal gebeuren via uw lymfesysteem.

Onze picolaser is een medisch gecertificeerde laser gebruikt door medisch geschoold personeel met jarenlange ervaring. Alle kleuren inkt kunnen volledig worden verwijderd

Verwijderen van permanente make-up met een PICO-laser bij het Laserkabinet in Herentals

Hoe krijg je permanente make-up weg?

Met onze geavanceerde  Picolaserbehandeling kunnen we permanente make-up bij de wenkbrauwen, ogen en lippen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. PMU verwijderen wordt steeds uitgevoerd door ons team van ervaren medisch geschoold personeel.

Prijzen

Hoe bereid ik me voor?

Geen blootstelling van zon of zonnebank voor de behandeling

Gebruik geen zelfbruiner

Gebruik steeds factor 50

Breng zelf geen verdoving aan.

Meld medicijngebruik dat gevoelig is aan licht.

Breng geen make-up aan.

Nazorg na de behandeling?

Na de behandeling brengt u flammigel aan.

Gebruik ook steeds een goede zonbescherming SPF 50

Permantente make-up laten verwijderen?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst aswit. Het voelt alsof er een elastiekje tegen je huid aankomt.

Na een half uurtje komt de kleur van uw PMU er weer terug door. Dit is heel normaal. Later kan roodheid ontstaan en kan de huid warmer aanvoelen. Ook korstjes en kleine blaasjes is een mogelijke reactie van de huid. Pas na enkele weken is het resultaat zichtbaar van de behandeling.

Er zijn meestal 3 tot 5 behandelingen nodig om de 6 a 8 weken.

Bij het verwijderen van Eyeliner wordt er een metalen lens in het oog ingebracht om veilig te kunnen werken. Het inbrengen van deze lens verloopt pijnloos.

Om het genezingsproces te bevorderen zal er in 2 de fase van uw laserbehandeling nog fractioneel gewerkt worden. Deze laserbehandeling maakt minuscule kleine gaatjes in de huid voor beter herstel van de huid. Hierdoor gaat de eliminatie van de inkt vlotter verlopen en de afvoer bevorderen via uw lymfesysteem.

Verwijderen van permanente make-up met een PICO-laser bij het Laserkabinet in Herentals

Veelgestelde vragen over het verwijderen van permanente make-up?

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

PMU verwijderen is niet volledig pijnloos. Toch is een lokale verdoving niet nodig: De pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen. Veel mensen vergelijken de pijn met die van het laten zetten van de permanente make-up of Tattoo. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen uw huid aankomt.

Bij het verwijderen van permanente make-up aan de wenkbrauwen zullen de haartjes niet mee worden vernietigd door de laserbehandeling. Ook wimpers zullen gespaard blijven bij het verwijderen van eyeliner.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De Picolaser is momenteel de snelste en veiligste laser voor het verwijderen van alle mogelijke kleuren van permanente make-up van wenkbrauwen, eyeliners en lippen die grijs, blauw, rood, groen ,oranje of geel zijn geworden. Alsook kunnen scalp pigmentatie en bestralingspuntjes worden verwijderd.

Verwijderen van permanente make-up in Herentals

Door de professionaliteit en gedrevenheid van ons verpleegkundig team streven wij ernaar om u de geschikte behandeling te geven.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.