Droom jij ook van die mooie GLOW op je gelaat?

Een egale, stralende en gave huid met Hydrafacial

HydraFacial™

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muziek sterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verschillende televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

Waarom Hydrafacial?

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderings lijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellings behandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Het staat ver boven de verouderde techniek van microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Hydrafacial behandeling in Herentals
Hydrafacial behandeling in Herentals

Hoe verloopt de behandeling?

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

Reiniging + Peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Extractie + Hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming
Verzadigd de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je hebt al een duidelijk glow-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de hydrafacial elke 4 tot 6 weken. De huid vernieuwd zich steeds waardoor er na 4 weken opnieuw een dode huidlaag aanwezig is.

Om de resultaten te behouden wordt er dus maandelijks een behandeling aanbevolen.

Hoe bereid ik me voor?

Er is geen specifieke voorbereiding nodig, kom bij voorkeur zonder make-up naar de praktijk.

Wat na de behandeling? Nazorg.

Na de behandeling kan er wat roodheid aanwezig zijn door het vacuumsysteem. Dit kan u het eerste uur ervaren. We raden aan om 4 uur geen producten aan te brengen.

Een mooiere huid dankzij een Hydrafacial behandeling?

Facebook Reviews:
4.6/5

Hoe werkt het?

Reiniging + Peeling
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Extractie + Hydratatie
Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming
Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

De HydraFacial™ LED licht therapiemodus biedt een aantal bijkomende voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huid stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Onze toestellen

Hydrafacial behandeling in Herentals

Het HydraFacial™ apparaat

Het award-winnende HydraFacial systeem verenigt verkwikkende spa-behandelingen met geavanceerde medische technologie om zo de gezondheid van de huid te verbeteren.
Alleen HydraFacial gebruikt de gepatenteerde Vortex-fusie technologie voor een onmiddellijk stralende huid.

Veelgestelde vragen over een HydraFacial behandeling

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

De behandeling is absoluut niet pijnlijk, integendeel, het is zelfs ontspannend.

De behandeling duurt 45 minuten.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een eerste consultatie. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De behandeling is niet gevaarlijk. Wij maken bovendien gebruik van het originele HydraFacial™ toestel.

Er is geen herstel nodig. U kan onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

U komt in aanmerking voor de behandeling als u:

  • iets wil doen aan de doffe huidskleur
  • een rokershuid hebt
  • de mee-eters moeilijk weg krijgt
  • een mooie glow wil voor een speciale gelegenheid
  • nood hebt aan een ‘reset’ van de huid
  • nood hebt aan een zeer grondige gelaatsreiniging met onmiddellijk resultaat

Hydrafacial behandeling in Herentals

Het originele HydraFacial™ toestel zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid. Poriën worden vrijgemaakt en er komt weer ruimte vrij voor intense hydratatie. Een ideale ‘reset’ voor jouw huid.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.