Minder rimpels en meer lift op een natuurlijke manier.

EMFACE, gezichtsbehandeling van 20 minuten

EMFACE

EMFACE is de eerste en enige handsfree procedure die tegelijkertijd gezichtshuid en spieren behandelt in een sessie van 20 minuten. EMFACE maakt gebruik van de gelijktijdige toepassing van gesynchroniseerde RF- en HIFES™-technologieën om te beïnvloeden gezichtshuid, spieren en bindweefsel. Het eindresultaat is minder rimpels, meer lift en natuurlijk effect.

Hoe werkt EMFACE?

EMFACE is het eerste apparaat op de markt dat gebruikmaakt van gepatenteerde, handsfree applicators die beide tegelijkertijd uitzenden Gesynchroniseerde RF- en HIFES™-energieën. Gesynchroniseerde RF hermodelleert en maakt de huid glad door de dermis te verwarmen en te verhogen de niveaus van collageen- en elastinevezels. HIFES™-technologie herstelt en verheft gezichtstissues door selectief samen te trekken spieren en toenemende dichtheid en kwaliteit van de spierstructuur.

 • Klinische onderzoeken met EMFACE toonden:
  Een gemiddelde toename van collageen met 26%*
 • Een verdubbeling van de hoeveelheid elastine in het weefsel
 • Een verhoging van de spiertonus in rust met 30%*
 • Deze technologieën leidt tot minder rimpels met 37%*
 • Meer lift met 23%
EMFACE anti-aging behandeling bij Het Laserkabinet
EMFACE anti-aging behandeling bij Het Laserkabinet

Wie is de juiste kandidaat voor EMFACE?

Iedereen die op zoek is naar minder rimpels en meer lift kan in aanmerking komen voor EMFACE.

Welke gebieden kunnen met EMFACE worden behandeld?

EMFACE-applicators zijn bedoeld om over het voorhoofd en de wangen te worden aangebracht. Effecten van EMFACE zijn zichtbaar over het volledige gelaat.

Prijzen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke behandeling is snel voltooid (ongeveer 20 tot 30 minuten).

In slechts 3 tot 4 sessies bereikt u een optimaal resultaat.

Er zijn geen pre- of post-Emface behandeling voorbereiding of nazorg nodig.

Sommige patiënten melden dat ze onmiddellijk na de behandeling een verschil zien en voelen.

Werkt EMFACE echt?

Ja! EMFACE Synchronized RF & HIFES-technologieën zijn klinisch getest op veiligheid en werkzaamheid door middel van klinische onderzoeken*.

Hoe wordt de EMFACE-procedure uitgevoerd?

De behandeling verloopt zeer gemakkelijk. Uw huid zal grondig gereinigd worden. De applicators zullen worden aangebracht op de behandelplaatsen.

U kunt een licht opwarmend of tintelend gevoel ervaren, evenals een onwillekeurige samentrekking van de gezichtsspieren, wat vreemd kan aanvoelen maar niet pijnlijk is. Voor deze behandeling is geen plaatselijke verdoving nodig. Na de behandeling kan u onmiddellijk uw dagelijkse routine hervatten.

Interesse in een anti-aging behandeling met EMFACE?

Facebook Reviews:
4.6/5

Meer over EMFACE

De EMFace radiofrequentie technologiebehandeling RF en HIFES die in staat is om het gezicht onmiddellijk op te tillen en te verstevigen zonder chirurgie, pijn of downtime.

De EMface-behandeling is een baanbrekend niet-chirurgisch alternatief voor een facelift en levert indrukwekkende resultaten op voor elke patiënt. Met slechts 20 minuten per sessie, vereisen ze geen downtime en zijn er geen gecompliceerd herstel of nazorg bij betrokken.

Ontdek hoe EMface uw natuurlijke schoonheid kan verbeteren en u kan helpen de klok terug te draaien om een jeugdiger uiterlijk te bereiken zonder operatie.

Klinische onderzoeken toonden:

 • een gemiddelde toename van collageen met 26%
 • een verdubbeling van de hoeveelheid elastine in het weefsel
 • een verhoging van de spiertonus in rust met 30%
 • minder rimpels met 37% en meer lift met 23%
EMFACE anti-aging behandeling bij Het Laserkabinet

Veelgestelde vragen over behandelingen met EMFACE

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

De meeste verzekeringen ondersteunen geen esthetische behandelingen. Bij twijfel kan u het steeds even navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

U kunt een licht opwarmend of tintelend gevoel ervaren, evenals een onwillekeurige samentrekking van de gezichtsspieren, wat vreemd kan aanvoelen maar niet pijnlijk is. Voor deze behandeling is geen plaatselijke verdoving nodig.

Elke behandeling is snel voltooid (ongeveer 20 tot 30 minuten)

In slechts 3 tot 4 sessies bereikt u een optimaal resultaat

Er zijn geen pre- of post-Emface behandeling voorbereiding of nazorg nodig.

U kan uiteraard steeds een afspraak maken voor een consultatie bij het Laserkabinet. Tijdens deze consultatie wordt de huid bekeken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit is bedoeld om u meer informatie te geven over de mogelijkheden en is uiteraard volledig vrijblijvend.

De behandeling is niet gevaarlijk. 

Er is geen herstel nodig. U kan onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Iedereen die op zoek is naar minder rimpels en meer lift kan in aanmerking komen voor EMFACE. 

EMFACE behandeling in Herentals

Een team van gedreven verpleegkundigen doet er alles aan om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen bij het Laserkabinet in Herentals.

Laserbehandelingen en huidbehandelingen bij Het Laserkabinet in Herentals

Waarom kiezen voor het Laserkabinet?

U vertrouwt uw lichaam niet zomaar aan de eerste de beste toe.
Wij overtuigen u alvast graag met deze argumenten om voor uw behandeling te kiezen voor de betrouwbaarheid van Het Laserkabinet:

1. Innovatie

Het is belangrijk om weten dat wij werken met de nieuwste generatie medisch gekeurde toestellen. Bovendien maken we steeds gebruik van innovatieve technieken en volgen we de nieuwste ideeën binnen huidbehandelingen op de voet.

2. Medisch toezicht

Onder leiding van onze artsen wordt voor u een zo geschikt mogelijke behandeling vooropgesteld. Deontologisch en eerlijk handelen staat hoog in ons vaandel. 

3. Jarenlange expertise

Het moge duidelijk zijn dat wij een zeer brede kennis en enorme ervaring hebben in de materie van huidbehandelingen. Door een voorzichtige, stapsgewijze aanpak ligt de focus bij elke behandeling op veiligheid.

4. Grondig en precies

Onze beste reclame is dat we zo nauwkeurig mogelijk werken alsof het voor onszelf of onze familie zou zijn.

5. Kwalitatieve nazorg

Heb je een vraag of ben je ongerust, wij zijn steeds telefonisch, per email in onze
praktijk samen met de artsen ter beschikking om u gerust te stellen.

6. Getraind personeel

Onder medisch toezicht werken onze medewerkers volgens de juiste richtlijnen in alle discretie. Bijscholing is een grote troef in onze praktijk zodat onze verpleegkundigen zich altijd comfortabel en gerust voelen bij de behandeling met deze hoogtechnologische toestellen.

Nog vragen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.